האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - סדנת מתוקים בלבן
סדנת מתוקים בלבן

סדנת מתוקים בלבן

16.05.18
יום רביעי
בשעה 18.30
350

שף קונדיטור אלון שבו נכין יחד את המתוקים (וגם המלוחים) שיעשו לכם את החג.

מה נכין?

עוגת הגבינה המושלמת
בצק פריך-שקדים, מלית גבינת מסקרפונה ווניל, ציפוי שמנת חמצמצה
x
טארט לימון ודיסקיות שוקולד
בצק פריך, קרם לימון, מכוסה דיסקיות שוקולד
x
טירמיסו קלאסי
בישקוטי שנכין בעצמנו, קרם מסקרפונה, קפה
x
מקלות גבינה
בצק עלים וגבינות מלוחות

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.