האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - סדנת ילדים

סדנת ילדים באקדמיה לקולינריה

29.06.18
יום שישי
בשעה 10:30
הסדנא הבאה:
06.07.18
יום שישי
בשעה 10:30
400

יסודות הבישול לילדים ונוער 

עם מרוצת השנים העולם הקולינרי הולך ומתפתח. בעשורים האחרונים הפער בין צריכת מזון מתועש לבין מזון בריא, טרי ומזין ממזונות ברי קימא הולך וגדל. קורס הבישול לילדים ונוער נועד להקנות לכם ההורים ולילדיכם, טכניקות בישול בסיסיות ונכונות של מזונות טריים ושאינם מעובדים. אני מזמין אתכם בני הנוער והוריהם, להכיר בחדוות הבישול, להגיע ולהתנסות בהכנה של מנות ממטבחים שונים ומגוונים שיקנו לכם טכניקות חשובות, במחשבה וביצירת מנות נוספות בעתיד. הסדנה כולה מעשית.


המנות שיוכנו בסדנה:

  • סלט עלים ירוקים- הכנת אמולסיית ויניגרט בסיסית
  • טרטר ׳ספייסי טונה׳- כבישת דגים נאים 
  • סיגר תפוחי אדמה- טמפרטורות נכונות לטיגון עמוק 
  • טורטליני דלעת- הכנה ורידוד בצק פסטה טרי וטכניקת קיפול
  • פרגית ברוטב סאטה- צריבת בשר והשלמה נכונה
  • מוס שוקולד- הקצפה והשוואת טמפרטורות בין מסות
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.