האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - סדנת ילדים

הסדנה הדרום איטלקית

02.07.18
יום שני
בשעה 18:30
400 ש"ח

האיטלקים מייחסים חשיבות עצומה לאוכל ולארוחות שלהם, מתגאים מאוד, בכל מחוז ומחוז בנפרד, במנות המייחדות אותו. המזון, הבישול, האירוח והסעודות הם חלק חשוב ובלתי נפרד מהתרבות ומהחיים. בסדנה זו נקבל השראה מהאיטלקים הדרומיים ונלמד ליישם אצלנו, את הגישה, הטכניקות, האושר והאהבה המושקעים בכל מנה ושלב בסעודה.

הארוחה האיטלקית הינה סדנה בה נדגים וניישם את הגישה האיטלקית למבנה הארוחה, לאט ובאופן מדורג. במשך הערב נדגים, נכין, נריח את הריחות, נטעם את הטעמים ונתרגש מארוחה דרום איטלקית קיצית ומיוחדת.

אתם הולכים לקחת איתכם הלאה לא רק מתכונים, אלא גישה לבישול, לאכילה ולאירוח, אשר שבכל פעם שתיישמו אותה בביתכם, תקבלו ארוחה מרגשת ומלאה בניחוחות וטעמים שיישרו אווירה קסומה על אורחיכם ותשאיר זיכרונות נעימים.

 

קוקטייל פתיחה

קוקטייל ביסיקלטה

מבחר ברוסקטות עם עגבניות שרי ופרמזן, זוקיני וריקוטה סאלאטה, סלק צלוי - גבינת עיזים

אנטיפסטי  Antipasti

קרודו דג ים עם שמן זית לצ'ינו, ליים, צ'ילי, שאלוט ובזיליקום

מנה ראשונה  Primi Piatti

ניוקי תפוחי אדמה אלא סורנטינה עם מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיל

Contorni

סלט עגבניות צבעוני עם זיתים איטלקיים, שמן זית קורטינה, קרוטוני שום, אורגנו וגבינת פקורינו רומנו

מנה עיקרית   Secondi Piatti

ברנזינו אלא אקווה פצה – בר ים מבושל בעגבניות ויין לבן

מנה אחרונה  Dolce

פנקוטה וניל עם רוטב פירות יער

תאנים צלויות בתנור עם דבש, רוזמרין, צנוברים וריקוטה מתקתקה

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.