האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - סדנת ילדים

סדנת המטבח הספרדי

28.08.18
יום שלישי
בשעה 18:30
400 ש"ח

המטבח הספרדי

שנים רבות שהמטבח הספרדי שולט בסצנת הקולינריה העולמית, המתכונים הספרדיים מחלחלים בעקביות מתפריטי ומטבחי המסעדות המובילות ברחבי העולם אל תוך המטבחים הביתיים ותרבות הפנאי של הפודיז ושל כלל אוהבי האוכל והאירוח ברחבי העולם.

השף עידו זרמי, חולק את אהבתו ותשוקתו לאוכל המסעיר של ספרד ומנחה מפגש קולינרי שמח, צבעוני, רב טעמים וריחות, העוסק באחד מהמטבחים הרבגוניים והמרתקים בעולם - המטבח הספרדי.

כמיטב המסורת הספרדית, בעיקר נבלה יחדיו בטעימת שילובי טעמים מרגשים, הבאים לידי ביטוי באופן אלגנטי ומעורר תאבון.

 

קבלת פנים / קוקטייל

סנגרייה לבנה קיצית

מבחר טאפאס קליל

ראשונות

סלמורוחו עגבניות שרי

קוקה ("הפוקצ'ה" הספרדית) עם ירקות צלויים

פילה דניס בסגנון קאדיז, מבושל ברוטב עגבניות קליל, עם תרד, בצל ופלפלים

עיקריות

אלבונדיגס טלה ונענע ברוטב שקדים וזעפרן

פאייה וולנסיאנית של צ'וריסו, עוף וירקות

מתוקים

טוסיניו די סיאלו (פלאן ביצים וסוכר)

סלט פירות קייצי עם סירופ לואיזה וג'ינג'ר

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.