נוף עתאמנה אסמעיל - האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ
חזרה

שף אריק ברגר

שף אריק ברגר

יליד 1975,  בוגר The French Culinary Institute, ניו יורק, ובעל ניסיון, שנצבר במשך שנים, בניהול מטבחי מסעדות.

התמחה ב-Culinary Institute of America ובמסעדות שף בארה”ב.

בתחילת דרכו עבד במסעדות Le Pavillon des Muettes ו-La Tour D’argent  בפריז, בנוסף עובד שנים רבות כיועץ קולינרי מוביל.

התמחותו העיקרית בתחום המסעדנות,  בכל שלבי התיכנון, ההקמה והתפעול.

בין לקוחותיו מסעדות מובילות ורשתות בפריסה ארצית.  

מאוד אוהב לתת לחומרי הגלם לדבר בקול רם ולכן מאוד אוהב לבשל מטבח מקומי ואת מטבחי אגן הים התיכון.

 

שתף: