האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - יום בפריז #3

יום בפריז

26.08.18
יום ראשון
בשעה 18:30
350 ש"ח

סדנת יום בפריז

שף קונדיטור אלון שבו יצא לסיור השנתי שלו בפריז, וחזר מצויד במתכונים וטעמים חדשים בהשראת קונדיטוריות העילית בעיר הכי מתוקה בעולם.

הקינוחים:

טארט מנגו - פסיפלורה, עם שברי מרנג וקישוטי שוקולד

פחזניות פטל ווניל במילוי קציפת וניל

עוגת מוס שוקולד ונוגט - בסיס קראנצ'י אגוזי לוז, מוס שוקולד ואגוזי לוז וגלסאז' שוקולד מבריק

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.