נוף עתאמנה אסמעיל - האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ
חזרה

שף בני בז'ה

השף בני בז'ה התחיל את דרכו במטבח כשוטף כלים ומשם התקדם בסולם הדרגות. בין המקומות שבהם עבד ניתן למצוא את מסעדת רפאל, אמיליה בראסרי,סו שף באקדמיה של בולטאהופ, סו-שף של אסף זילברשטיין, שף במסעדת היווניה וכיום שף רשת יאמן והבעלים של קייטרינג "beja" וכעת הוא חוזר כשף לאקדמיה לקולינריה של בולטהאופ.

"אני מאמין במטבח שמח וצבעוני! אצלי במסעדה המטבח תמיד באוויר,כל סרוויס חגיגה חדשה,אוכל צריך לבוא ממקום של אושר לא כאב..." 

שתף: