בולטהאופ האקדמיה לבישול

סדנה לארוחת חג

03.09.18
יום שני
בשעה 19:00
400 ש"ח

סדנה לארוחת חג

האקדמיה של בולטהאופ והשף ישראל שר מזמינים אתכם לסדנת חג חד-פעמית במטבח הפתוח שלנו.

במהלך הסדנה נלמד להכין מנות רושם לשדרוג שולחן החג שלנו.

נפתח שולחן עם מיטב התוצרת החקלאית העונתית, נכין כבד קצוץ על הסכין, נצלה נתחים שלמים; עופות ובשר טלה. 

נכין אורז חגיגי עם פירות יבשים ואגוזים ונרים כוסית יין לשנה טובה ומתוקה.

 

ומה בתפריט...

  • אנדיב צלוי בגריל, רוטב חרדל ואגוזי מלך
  • סלט סלק ותפוחים בויניגרט דבש
  • כבד קצוץ ובצל מטוגן פריך
  • לברקים צלויים בעגבניות ושמן זית
  • עוף שלם צלוי בענבים וטימין
  • שוק טלה שלמה צלויה בסגנון איטלקי
  • אורז ביריאני חגיגי
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.