בולטהאופ האקדמיה לבישול

סדנת קובה וממולאים

18.10.18
יום חמישי
בשעה 18:30
400 ש"ח

בשנים האחרונות המטבח הערבי התחיל להיכנס בצורה מסיבית לסצנה הקולינרית העכשווית בישראל לאור העובדה שהוא מושתת על חומרי גלם מקומיים וטריים.                                                                                          
זוכת מאסטר שף, ד"ר נוף עתאמנה אסמעיל, תכיר לנו מנות מתוך המטבח הערבי תוך הענקת טוויסט מודרני הן בהגשה והן בדרך ההכנה של המאכלים.
מטרת הסדנה שייצרנו עבורכם היא להכיר ולטעום טכניקות הכנה של קובה וממולאים מהעולם הערבי. 

המתכונים נבחרו בקפידה ומיועדים לכל מי ששואף להכינם במטבח הביתי.

הסדנה הינה סדנה מעשית שבה המשתתפים יבשלו חלק מן המנות.

המנות שיוכנו בסדנה:

  • עלי גפן ממולאים באורז ועשבים
  • חצילים ממולאים בבורגול ואגוזים ברוטב פלפלים וסומאק
  • בצל ממולא בפריקה ובשר ברוטב סלק
  • קובה נאבולסיה מטוגנת במילוי בשר טחון וצנוברים
  • קובנייה מוגשת עם סלט עשבים ורכז רימונים
  • קובה מתוקה במילוי מרציפן שקדים ואגוזים
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.