בולטהאופ האקדמיה לבישול
חזרה

שף אוריאל אשרוב

״סבתא יעל שבמידה מסוימת גידלה וחינכה אותי, היא זו שהאכילה אותי וחרטה בי תנועות של מטבח. אני מתגעגע לעצות שלה, לטעמים והריחות שיצאו מסיריה״... 

כך מתאר אוריאל אשרוב את ההשראה לבשל ולהאכיל, שקיבל בילדותו בבית סבתו.

את הניסיון המעשי צבר אוריאל במגוון מסעדות כגון: ל׳אנטריקוט (זיו רובין), 2C (ארתור בילדר), חדר האוכל (עומר מילר), קלארו ( רן שמואלי), קייטרינג שמואלי, פאסטל (הלל תווקולי) ועוד..

באקדמיה לקולינריה של בולטהאופ עורך אוריאל ארוחות המורכבות מחומרי גלם מקומיים וטריים בהשראת המטבח הקלאסי וטכניקות בישול מתקדמות.

מתוך חיבור לאדמה ולים, יוצר אוריאל חוויה מקומית ים- תיכונית מרגשת של טעמים וריחות.

שתף: