סדנת דגים ים - תיכונית עם השף אבנר לסקין

סדנת דגים ים תיכונית

21.11.18
יום רביעי
בשעה 18.30
400 ש"ח

השף אבנר לסקין מגיע אלינו לסדנה בניחוח ים תיכוני משכר!

אבנר למד בישול ואפייה בצרפת והתמקד בלימודי לחם באפיית יד.

הוא מתמחה באפייה ובבישול ים תיכוניים, שמבוססים על חומרי גלם מקומיים ובעשור האחרון הוציא לאור למעלה מ-20 ספרי אפייה ובישול לשוק העולמי והמקומי.

וכעת הוא מגיע לאקדמיה כדי ללמד אותנו קצת על דגים בסגנון ים תיכוני.

הסדנה תעניק לנו ידע על טכניקות בישול מגוונות ולבטח נצא כולנו עם המון רעיונות חדשים למנת דגים "ללקק את האצבעות" לארוחה הקרובה (:

תפריט הסדנה:

  • פתיח -  פוקצה טרייה עם סלט פלפלים שרופים.

דגים נאים-

  • טאבולה דג כבוש - מעשי
  • טרטר דג ים עם זיתים ועשבים - מעשי

מרק דגים - צעד אחר צעד להכנת מרק דגים

דג מאודה - פילה דג מאודה עם ירקות ירוקים

תבשילים -

  • קציצות דגים אפויות עם שומר קונפי - מעשי
  • תבשיל דגים ועדשים 

דג אפוי - פילה דג אפוי בקראסט עשבים

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.