סדנה לבונטינית עם השף אושר אידלמן

סדנה לבונטינית

05.12.18
יום רביעי
בשעה 18.30
400 ש"ח

המזרח התיכון הוא איזור דינמי ומורכב מבחינות רבות.

אבל על דבר אחד יש הסכמה בין כולם, שהאוכל כאן הוא מהטובים בעולם.

בסדנה יוצגו מתכונים מהמטבחים המסורתיים ומדוכני הרחוב של מצרים, לבנון ותורכיה עם פרשנות מודרנית ורעננה.

 

מה בתפריט?

  • ממרחים ולחם מהטאבון

  • כרישה ממולאת צלעות בקר ברכז רימונים ונענע

  • פטה שעועית לימה, חציל בטאבון ויניגרט חמוץ חריף

  • פרגית עוף מעושנת עם ירוקים של חורף וסלט תורכי

  • קוקלה טלה עטופה כרוב אדום וסלק

  • מרק עוף ערבי מבושם בסומאק, הל ולימון

  • סלט קיסר לבנטיני

  • לקינוח מלאבי מוקצף, פיסטוק במרקמים, קולי דובדבנים, מי זהר

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.