סדנת אפייה עם השף סער מור

סדנת אפייה חורפית

השף סער מור
25.01.19
יום שישי
בשעה 10:00
400 ש"ח

בסדנה זו נעסוק באפייה מזווית שונה ומעניינת. ניקח מוצרים מוכרים וניתן להן טוויסט שונה ויחודי.

למשל הבריוש שמוכר כמאפה עתיר חמאה יהפוך לבריוש משמן זית וקמח כוסמין לבן, במגוון עיצובים וצורות.

לחם שוקולד יהפוך לבריוש שוקולד שבתורו יהפוך לבסיס למאפים מתוקים נוספים.

ופוקצ'ה קלאסית תמתח את הגבולות שלה כפוקצ'ה מלוחה בתוספות ומיליות שונות וכפוקצ'ה יחודית מתוקה ומיוחדת...

 

השף סער מור, קונדיטור ואופה. מתמחה באפיית לחמים, לחמי מחמצת ושאור.

סער מלמד סדנאות אפיית לחם ועוסק ביעוץ למאפיות, בניית מתכונים ופיתוח מוצרים.

מנסה תמיד לחשוב אחרת ומחוץ לקופסה, ולפתח מוצרים חדשים ויחודיים שיוצרים טעמים חדשים ומגוונים!

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.