בולטהאופ האקדמיה לבישול

סלט פפאיה (4 מנות)

מה צריך?

1 יח׳ פפאיה ירוק
מיץ מ 4 ליים /לימון
חופן כוסברה קצוצה
1 כפית מלח אטלנטי
6 כפות סוכר דקלים/סוכר קוקוס
1 יח׳ צ׳ילי טרי אדום חתוך לרצועות
5 שיני שום
100 גר׳ בוטנים
100 גר שעועית ירוקה חתוכה,חתוכה לרצועות 3 ס״מ
100 גרם עגבניות שרי,חתוכות לחצי

אופן ההכנה:

קולים את הבוטנים בתנור לכ 20 דק בחום של 170 מעלות
ומקלפים את הבוטנים מהקליפה.חלק מהבוטנים משאירים שלמים
וחלק קוצצים גס בסכין.
מקלפים את הפפאיה וחותכים אותה למנדולינה את קולפן ג׳וליינים.
בעלי ומכתש או בקערה,כותשים בהדרגה לפי הסדר:שיני שום וצ׳ילי,סוכר,בוטנים שלמים
שעועית ירוקה ועגבניות שרי.
מוסיפים את המלח אטלנטי ומיץ הליים ומערבבים תוך כדי כתישה.
מערבבים פנימה את רצועות הפפאיה וכותשים היטב כדי שהרוטב יחדור לפפאיה.
מוסיפים מעל בוטנים קצוצים.


 

שתף: