בולטהאופ האקדמיה לבישול
חזרה

שף אבנר לסקין

לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה

"למה אני מבשל ? התשובה לשאלה הבסיסית הזאת פשוטה מאוד: אני מבשל כדי האוכל שלי יהיה טעים לסועד שעבורו בישלתי. אני לא מבשל ממקום של הישרדות כמו הדור של הוריי, אלא מתוך רצון וצורך עז שהאוכל ומלאכת הבישול יהיו חוויה מענגת עבור כול מי שלוקח בה חלק. חומרי הגלם עבורי הם פלטת הצבעים שלי כאומן. עם השנים אני מקפיד יותר ויותר על הדיוק בעשייה הזאת ובעיקר על עמידה מאחורי הגישה האומרת, שכל מה שאני מכין חייב לפגוש את הסועד בנקודת הזמן המושלמת של המנה. זה אוכל בשבילי."
 

השף אבנר לסקין הוא ראש הסגל הקולינרי באקדמיה של בולטהאופ. לסקין הקים את המסעדות "ביקס" ו"דה לוקה" בתל אביב. הוא למד בישול ואפייה בצרפת והתמקד בלימודי לחם באפיית יד. הוא מתמחה באפייה ובבישול ים תיכוניים, שמבוססים על חומרי גלם מקומיים ובעשור האחרון הוציא לאור למעלה מ-20 ספרי אפייה ובישול לשוק העולמי והמקומי. לסקין מעביר באקדמיה את סדנאות "סודות הבשר", "בוקר מושחת", "איך לבשל דגים בבית" ויחד עם בתו נועה מעביר סדנאות בישול לילדים.

שתף: