האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - שף יוגב ירוס
יוגב ירוס
חזרה

יוגב ירוס

מבשל במסעדות מגיל 18, הספיק לעבוד במסעדת Spago של השף Wolfgang Puck בלאס ווגאס, לאחר מכן במסעדת רפאל של השף רפי כהן.

ב- 2006 פתח יחד עם שותפו ניר ויימן, את מסעדת מל ומישל, פנינה קולינרית במסווה של מסעדת בוטיק איטלקית על רחוב בן יהודה הסואן בתל אביב.

ב- 2012 חבר יוגב לקבוצת 141 והקים בין היתר את – Bread Story מסעדת לחם שוקקת על דיזנגוף.

כיום יוגב הוא שף ושותף של מטבחצר מסעדת כפר, יחד עם השף אייל סניור. ביחד השניים מפיקים מדי שבוע ארוחות מסקרנות במגוון נושאים קולינרים משתנים ובמקביל ארוחות פרטיות בחצר האינטימית שבמושב גינתון.

שתף: