האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - שף עומר מילר
חזרה

שף עומר מילר

השף עומר מילר החל את מסעו הקולינרי בשנתיים של הכשרה בניו יורק. כאשר חזר לישראל, החל מילר לעבוד בחברת הקייטרינג המובילה "פודארט" ועד מהרה הפך לשף הראשי שלה. מילר הוא שף מוביל בישראל וקובע את הטון במדיה באמצעותם של פרסומים רבים, צבעוניים ודעתניים, שרבים עוקבים אחריהם. מילר פרסם את ספר המתכונים הראשון שלו "מטבח ישראלי" ב-2010, יש לו שתי תכניות בישול בטלוויזיה ובבעלותו שתי מסעדות מהמובילות בתל אביב – 'חדר אוכל' ו'שולחן'.

שתף: