האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - יום בפריז
שף קונדיטור אלון שבו

יום בפריז #3

26.02.18
יום שני
בשעה 18.30
הסדנא הבאה:
23.03.18
יום שישי
בשעה 10.30
350

שף קונדיטור אלון שבו יצא לסיור השנתי שלו בפריז, וחזר מצויד במתכונים וטעמים חדשים בהשראת קונדיטוריות העילית בעיר הכי מתוקה בעולם.

הקינוחים:

 

  • מילפיי בהשראת יאן קוברר: 5 שכבות של בצק מקורמל וקראנצ׳י וקרם פטיסייר.
  • בהשראת קלייר דמון: עוגת מוס שוקולד, מצופה גלסאז, שברי שוקולד מטומפרר. 
  • טארט קפה אינסופי בהשראת פייר ארמה: בצק פריך, שכבות של ביסקוויט קפה, גנאש קפה, מוס קפה וגלסאז׳ קפה
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.