האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - יום בפריז #3
שף קונדיטור אלון שבו

יום בפריז #3

27.04.18
יום שישי
בשעה 10.30
350

השף קונדיטור אלון שבו סדנא פרונטלית עם.

שף קונדיטור אלון שבו יצא לסיור השנתי שלו בפריז, וחזר מצויד במתכונים וטעמים חדשים בהשראת קונדיטוריות העילית בעיר הכי מתוקה בעולם.

הקינוחים:

  • מילפיי בהשראת יאן קוברר: 5 שכבות של בצק מקורמל וקראנצ׳י וקרם פטיסייר.
  • בהשראת קלייר דמון: עוגת מוס שוקולד, מצופה גלסאז, שברי שוקולד מטומפרר.
  • טארט קפה אינסופי בהשראת פייר ארמה: בצק פריך, שכבות של ביסקוויט קפה, גנאש קפה, מוס קפה וגלסאז׳ קפה
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.