בולטהאופ האקדמיה לבישול

דגים וכל מה שעל יד

06.11.17
יום שני
בשעה 18:30
הסדנא הבאה:
06.12.17
יום רביעי
בשעה 18:30
400

תרשו לנו לקחת אתכם למסע שבסופו תראו שלבשל דגים בבית זה לא כל כך מסובך ובסופו מובטח שתצאו עם מתכון מנצח שתוכלו להתגאות בו בפני האורחים שלכם. השף אבנר לסקין יתן מענה לכל השאלות הנוגעות לדגים – מהן טכניקות הבישול המתאימות לסוגי הדגים השונים – כבישה/ אידוי/ טיגון/ בישול/ אפייה, איך בוחרים דגים למנות השונות, איך לטגן/ לאדות או לטפל בדגים חיים ועוד. בנוסף, הוא ידגים הכנת תוספות שהכי מתאימות ליד מנות דגים מפוארות ומשלימות את הכל לכדי ארוחה חגיגית.

הסדנה הינה סדנת הדגמה בלבד בה השף מבשל לעיני המשתתפים מדגת היום.

 

בסדנא יודגמו מנות כגון:

  • טכניקת דג חי
  • טכניקה כבישה מהירה
  • טכניקה כבישה איטית
  • טכניקת דג מאודה
  • טכניקת דג מטוגן
  • טכניקת דג מבושל
  • טכניקת דג אפוי

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.