אסיאתי טבעוני ב האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ
אסיאתי טבעוני ב האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

אסיאתי טבעוני

שף ליב עזריה ורינת צדוק
יום שנ
בשעה
350

האהבה למטבח האסייתי מגיעה מעקרונות שמנחים את הבישול שלי:
טריות,בריאות טעם מצויין וזמן הכנה קצר.
זהו מטבח שמורכב: מירקות טריים, המון ירק ירוק, ג׳ינג׳יר וכורכום טרי שהם מזונות-על.
זמן הבישול קצר מה שמשאיר ערכים תזונתיים חיוניים במנות. 
כל המנות צבעוניות ואסתטייות והטעם…
הטעם ממכר!
 

קצת עלינו:

ליב עזריה - מומחית לתזונה טבעית ולירידה במשקל, שפית קינוחי raw ומנחת סדנאות בריאות גורמה.
רינת צדוק - שפית, קונדיטורית ומפתחת מתכונים ומוצרי לייף סטייל עם תשוקה ענקית למטבח הבריא.

 

 
מה נכין:

  • סלט פאפיה מנצח
  • סלט טריו אצות
  • חציל יפני במיסו
  •  מגה ספרינג רול 
  • תבשיל קארי ירוק בטופו
  • מרק טום קה
  • אטריות זכוכית עם הפתעות
  • סורבה קוקוס
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.