בולטהאופ האקדמיה לבישול

רק בשר

20.11.17
יום שני
בשעה 18:30
400

הצטרפו אלינו למסע שיפקח את עינכם וייתן לכם את הכלים לבשל בשר בבית .

השף אבנר לסקין יתן מנשמתו ונסיונו ויחלק טיפים ועצות בכל מה שנוגע לבשר – איך בוחרים כל נתח, מה מבקשים מהקצב, איזה סוג בישול מתאים לנתחים השונים ועוד.

סדנה שתגרום לכם להצליח במטבח הביתי שלכם בכול הקשור לבישול, צלייה ואפייה של בשר .

הסדנה הינה סדנת הדגמה בלבד בה השף מבשל לעיני המשתתפים.

 

בין המנות שיוכנו בסדנה:

  • אנטריקוט על העצם
  • סינטה
  • חזה בקר
  • בשר טחון

ועוד.

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.