בולטהאופ האקדמיה לבישול

רק בשר

יום שני
בשעה 18:30
400

הצטרפו אלינו למסע שיפקח את עינכם ויתן לכם את הכלים לבשל בשר בבית.

השף אבנר לסקין יתן מנשמתו ונסיונו ויחלק טיפים ועצות בכל מה שנוגע לבשר – איך בוחרים כל נתח, מה מבקשים מהקצב, איזה סוג בישול מתאים לנתחים השונים ועוד.

סדנה שתגרום לכם להצליח במטבח הביתי שלכם בכול הקשור לבישול, צלייה ואפייה של בשר.

הסדנה הינה סדנת הדגמה בלבד בה השף מבשל לעיני המשתתפים.

 

בין המנות שיוכנו בסדנה:

  • אנטריקוט על העצם
  • סינטה
  • חזה בקר
  • בשר טחון

ועוד.

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.