האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - אוכל תאילנדי

המטבח התאילנדי

18.07.18
יום רביעי
בשעה 18:30
400 ש"ח

קשה שלא להתאהב במטבח התאילנדי הצבעוני שכולו פיצוץ של טעמים חריף, מתוק, חמוץ - ומלוח.

בסדנה נכיר את המטבח התאי הביתי ונחקור את מקור חומרי הגלם שמהווים את עמוד השדרה של מטבח מרתק זה.

נלמד כיצד להכין מנות תאיות קלאסיות שאכלנו במסעדות, אמנם תמיד חששנו לעשותן בבית.

נגלה היכן משיגים ליים? מהו רוטב דגים? וכיצד מכינים קארי אדום מהיר?

בסדנה נבצע מגוון מנות בריאות ומרעננות, מהירות הכנה ומותאמות למטבח ולטבח הביתי.


המנות שיוכנו בסדנה:

  • ״אגרול״- במילוי ירקות, לצד מטבל צ׳ילי חריף-מתוק
  • ״סום טאם מא מואנג״- סלט מנגו בוסר
  • ״סטיקי רייס״- אורז דביק תאי
  • ״נאם טוק״- מנת פרוסות בקר צלוי ברוטב חמוץ-חריף
  • לברק מטוגן- עם סלסה של אננס חמוץ ועשבים
  • קארי אדום בחלב קוקוס- עם כופתאות עוף וירקות קיץ תאיים
  • טפיוקה קרה, גרניטה קוקוס ופירות קיץ טריים
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.