בולטהאופ האקדמיה לבישול

אוכל תאילנדי

27.12.17
יום רביעי
בשעה 18:30
הסדנא הבאה:
24.01.18
יום רביעי
בשעה 18:30
400

קשה שלא להתאהב במטבח התאילנדי הצבעוני שכולו פיצוץ של טעמים חריף, מתוק, חמוץ - ומלוח.

בסדנה נכיר את המטבח התאי הביתי ונחקור את מקור חומרי הגלם שמהווים את עמוד השדרה של מטבח מרתק זה.

נלמד כיצד להכין מנות תאיות קלאסיות שאכלנו במסעדות, אמנם תמיד חששנו לעשותן בבית.

נגלה היכן משיגים ליים? מהו רוטב דגים? וכיצד מכינים קארי ירוק מהיר?

בסדנה נבצע מגוון מנות בריאות ומרעננות, מהירות הכנה ומותאמות למטבח ולטבח הביתי, ואולטימטיביות לצמחונים ולטבעונים.


המנות שיוכנו בסדנה:


• "פסה" קרעי דג מטוגנים בעלה אייסברג ורוטב בוטנים הדגמה
• "ספרינג רולס" מטוגן ורוטב צ'ילי חריף מתוק ביתי מעשי
• "סטיקי רייס" אורז דביק מאודה הדגמה
• "סום טאם" סלט פפאיה ירוקה הדגמה
• "נאם טוק" סלט פרוסות בקר חריף הדגמה
• קארי ירוק מרענן עם קציצות דגים הדגמה
• דג שלם מטוגן וויניגרט עשבים תאילנדי מעשי
• מקפא קוקוס, אננס צלוי ברום ובזיליקום הדגמה

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.