האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - ערב וויסקי ובשר
  • האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - ערב וויסקי ובשר

ערב וויסקי ובשר

הסדנה הינה מפגש פסגה לחובבי הבשר המושבעים ולאלו הסקרנים לגבי סוגי הוויסקי המיושנים. נחגוג שיתוף פעולה בין 'אקרמן משקאות' לאקדמיה של בולטהאופ, שבו נציע טעימות וויסקי לצד הרצאה הבנויה בגובה העיניים החושפת עולם מרתק וקסום. נלמד להריח, להכיר ולטעום את סוגי המשקה השונים וכמובן שף אבנר לסקין ישלב מנות בשר נפלאות ליצירת חוויה מושלמת עם המון עומק ונשמה.


אופציות לנושא ההרצאה וסוגי הוויסקי:

  • ערב וויסקי אמריקאי
  • צוהר לעולם הוויסקי
  • ערב וויסקי מעושן
  • ערב סינגל מאלטים

 

לכל ערב יותאם תפריט שיחמיא לסוגי הטעימות.


תפריט לדוגמה של שף אבנר לסקין:

  • פוקאצ'ה עם בשר מפורק
  • עופיון צלוי בתערובת תבלינים
  • סלופי ג'ו בגרסה ביתית
  • סינטה בקר צלויה
  • תבשיל בקר בצלייה עדינה
  • אנטריקוט על העצם

 

עד 30 משתתפים.

טופס יצירת קשר: