ממולאים עם נוף
בשנתיים האחרונות המטבח הערבי התחיל להיכנס בצורה מסיבית לסצנה הקולינרית העכשווית בישראל לאור העובדה שהוא מושתת על חומרי גלם מקומיים וטריים. המטבח הערבי בישראל מושפע הן מהמטבח הלבנוני, הסורי והתורכי.
זוכת מאסטר שף ד"ר נוף עתאמנה אסמעיל מבשלת את המטבח הערבי המקומי המבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים עם הענקת טוויסט מודרני הן בהגשה והן בדרך ההכנה של המאכלים.
הסדנא שייצרנו עבורכם היא סדנא הכוללת את המאכלים מבית סבתא, מאכלים סורים ולבנונים ייחודיים על מנת ללמוד את רזי המטבח הערבי המקומי כפי שהיא למדה אותו מאמה וסבתה, מתכונים שכל אחד יוכל להכין במטבח הביתי תוך שימוש בחומרי גלם זמינים ומקומיים.
והפעם סדנת ממולאים חורפית לתחילת חודשי החורף הקרים
- עלי גפן ממולאים
- קישואים ממולאים בבשר ברוטב טחינה
- חצילים ממולאים בבשר ובורגול ברוטב עגבניות
- כרוב ממולא באורז ברוטב שום לימון
- סלט סלק
- קובה מתוקה ממולאת במרציפן פיסטוק ומי זהר