שף עידו זרמי
עידו התחיל את דרכו במטבחים כבר כשהיה בן 13, בתור שוטף כלים. קפה ויטאלי בתל אביב היה אחד המקומות הראשונים בהם התמקצע עידו כטבח מוביל. עבודתו כדייל אוויר באל על הובילה אותו לבחור לעבור את לימודיו הקולינאריים ב- Culinary Institute of America בניו יורק, שם סיים כנבחר דיקן. עם סיום לימודיו הוביל את מסעדת Azafran בניו יורק, כשף ראשי. בזמן שהותו בארצות הברית עבר עידו השתלמויות רבות במסעדות מובילות, ועבד כשף מחלקה במסעדת , Oceanaסגן סו שף במסעדת The Sea Grill וסו שף ב-Restaurant Associates ב U.S. Open .
עם חזרתו לארץ, ב-2005, עבד עידו כסו שף במטבח של רמה שביישוב נטף, ולאחר מכן כשף ראשי במסעדת טפאו בתל אביב.
ב-2011 כיהן עידו כשף ראשי של מסעדת יבנה מונטיפיורי, וכשנה לאחר מכן העתיק את מקום מגוריו לצפון, והיה שותף כשף ראשי וכמנהל מזון ומשקאות, בהקמה של מלון האפנדי שבעכו העתיקה.
בשנת 2007 הקים יחד עם אשתו, השפית שני פרוסמן-זרמי, את "סקארלט- שירותי שף פרטי" – קייטרינג בוטיק מוביל בתחום אירועי היוקרה.
עידו היה במשך עשור שף-מרצה בכיר ואחראי על פיתוח, לימודי המשך ופרויקטים בינלאומיים בבית הספר הגבוה לקולינריה, בישולים.
כיום מתעסק עידו בהפקות קולינריות בינלאומיות, תיירות קולינרית נכנסת ויוצאת ושוקד במרץ על פיתוח, עשייה וכתיבה.