בולטהאופ האקדמיה לבישול

סדנת בראסרי צרפתי איטלקי

כשהחורף הולך ומתקרב, זה הזמן לעבור לאוכל מנחם. אוכל כזה שמתבשל לאט. חשבנו על מגוון מנות קלאסיות שמוגשות במסעדות ברחבי צרפת ואיטליה ושף אבנר לסקין הגדיר אותן מחדש בהתאם לחומרי הגלם שזמינים אצלנו בשווקים.

הסדנה הינה סדנת הדגמה בלבד בה השף מבשל לעיני המשתתפים.

 

בין המנות שיוכנו בסדנה:

  • פתיח לחם כפרי עם איולי שום ועשבי תיבול.  
  • מרק בקר צח. איך מכינים צעד אחרי צעד. 
  • ברוסקטה פטריות ועשבי תיבול ומאך עצם.
  • רביולי עם בשר טלה בתיבול רומאי. 
  • קדרת תפוחי אדמה בתיבול מיוחד.
  • תבשיל עוף ביין בגרסה מקומית עם מגוון ירקות חורפים. 
  • ברווז ברוטב תפוזים ותבלינים. 

קינוח 

קרפ סוזט בגרסה כשרה ומפתיעה. 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.