אסיאתי טבעוני
האהבה למטבח האסייתי מגיעה מעקרונות שמנחים את הבישול שלי:
טריות,בריאות טעם מצויין וזמן הכנה קצר.
זהו מטבח שמורכב: מירקות טריים, המון ירק ירוק, ג׳ינג׳יר וכורכום טרי שהם מזונות-על.
זמן הבישול קצר מה שמשאיר ערכים תזונתיים חיוניים במנות.
כל המנות צבעוניות ואסתטייות והטעם…
הטעם ממכר!
קצת עלינו:
ליב עזריה - מומחית לתזונה טבעית ולירידה במשקל, שפית קינוחי raw ומנחת סדנאות בריאות גורמה.
רינת צדוק - שפית, קונדיטורית ומפתחת מתכונים ומוצרי לייף סטייל עם תשוקה ענקית למטבח הבריא.
מה נכין:
- סלט פאפיה מנצח
- סלט טריו אצות
- חציל יפני במיסו
- מגה ספרינג רול
- תבשיל קארי ירוק בטופו
- מרק טום קה
- אטריות זכוכית עם הפתעות
- סורבה קוקוס
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.