קינוחי ויטרינה
כל מי שהסתובב בפריז מכיר את זה כשחלונות הראווה של הקונדיטוריות בעיר קוראים אליך מכל עבר;
טעמים, צורות וצבעים שעושים נעים בעין ובחיך.
אלון שבו, שף קונדיטור, מוביל סדנאות קונדיטוריה ויועץ קולינרי למסעדות. בשנים האחרונות ניהל את הקונדיטוריות של מסעדות ׳שולחן׳ ו׳חדר האוכל׳ בתל-אביב.
בוגר בית-הספר הגבוה לקולינריה ׳בישולים׳ וקורסים שונים באקדמיות בארץ ובחו״ל.
בסדנה הזו נלמד להכין שלושה קינוחים יפהפיים, ולא פחות חשוב, טעימים!:
- עוגת מוס שוקולד ונוגט- ביסקוויט קקאו, שכבת קרם נוגט, מוס שוקולד וגלסאז׳ מבריק-הדגמה
- בר פטל ווניל- שכבות של ביסקוויט וניל וקרם פטל עם קציפת וניל-הדגמה
- טארט קרמל אינסופי- בצק פריך, טופי קרמל, מוס קרמל מלוח וגלסאז׳ קרמל-מעשי
בסיום הסדנה נציג את הקינוחים בויטרינה קטנה משלנו.
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.