בולטהאופ האקדמיה לבישול

תפריט 4 לסדנאות בישול מקומיות לתיירים

בראנצ' מקומי
צזיקי מיוגורט כבשים.
צלחת דג ים כבוש בשמן זית מתובל.  
ביצה מבושלת ברוטב פלפלים מתובל.
מיני כריך דג מלוח משובח.
מאפה אורגנו ושמן זית.
סלט אצבעות חצילים וגבינת קשקשבל.
צלחת עגבניות אפויות מוגשת עם זעתר וגבינת לאבנה.
שקשוקה של עלים ירוקים.
ביגלה ירושלמי ולצידו משהו קטן לנגב.
מחבת דג חריף של יום שישי ולידו חלה ביתית.

תפריטים נוספים:

תפריט מס' 1

תפריט מס' 2

תפריט מס' 3

תפריט מס' 4

 

שתף: