בולטהאופ האקדמיה לבישול

מתוק ופוטוגני

בשעה
350

אלון שבו מארח את אפרת ליכטנשטט לסדנת קינוחים וצילום

קינוחים חייבים להיות טעימים

אבל בעולם שלנו, הם גם חייבים להיראות טעימים.

האסתטיקה, הצבעים והמרקמים חייבים למצוא את דרכם בכדי להתפס בעדשת המצלמה.

 

בסדנה נכין 3 קינוחים סופר מרשימים

ובמקביל - נלמד מאפרת ליכטנשטט (׳אז מה את עושה כל היום׳) 

 כיצד לצלם אותם נכון. בסיום הסדנה, נקדיש זמן מיוחד

בכדי לצלם את התוצרים באופן הכי פוטוגני שיש.

 

נלמד על אילו עקרונות צילומיים חשוב להקפיד:

נדבר על אור, זוויות צילום, קומפוזיציה, צבעוניות, יצירתיות ועוד.

 

חשוב להביא

מצלמה או טלפון נייד (עם זכרון פנוי ובטריה!)

 

נכין:

פארי ברסט וניל וקוקוס -הדגמה

מקרונים במילוי קרם שוקולד - הדגמה

טארטלט עם טופי קרמל ובוטנים קלויים - מעשי

 

אורך הסדא הוא: 3.5 שעות

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.