בולטהאופ האקדמיה לבישול

אמנות הסושי

יוסי חולו
בשעה
450

בסדנה נגלה לכם את סודות הסושי ונעבוד יחד מהרמה הבסיסית ועד לשדרוג במתן טיפים קטנים אשר יהפכו את הסושי שלכם למיוחד במינו. תוכלו לשמוע ממקור ראשון על הדרך הקשה שעובר מתלמד סושי עד להכשרתו כסושי שף וכיצד תוכלו לזהות מסעדות סושי מצטיינות.

מה נלמד ונכין:

אורז סושי

  • נכין תערובת חומץ אשר תהיה לטעמכם
  • נלמד איך לפרק דגים ונפרוס אותם לטובת רולים ניגירי וסשימי.
  • נכין רולים, מהבסיסיים  ביותר ועד לרולים המתוחכמים יותר
  • נתנסה בהרכבת קונוסים, ניגירי וסשימי
  • נכין רטבים – ספייסי, טריאקי ופונזו
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.