בולטהאופ האקדמיה לבישול

תפריט 1 לסדנאות בישול מקומיות לתיירים

פוקאצ'ות ומטבלים לפתיחה

פתיח גספאצ'ו מרענן
סלט ירקות ירוקים
סלט שוק עם גבינת פטה כבשים
בייבי קישואים מבושלים בשיטה היוונית
טרטר דג ים
סביח חצילים בתיבול קצת אחר

מנות חמות

פסטה ים תיכונית
פילה דג צלוי מוגש עם רוטב עגבניות שרי כתומות
קציצות דגים ברוטב קארי ביתי

קינוחים

טארט פירות העונה
טירמיסו

תפריטים נוספים:

תפריט מס' 1

תפריט מס' 2

תפריט מס' 3

תפריט מס' 4

 

שתף: