בולטהאופ האקדמיה לבישול

תפריט 2 לסדנאות בישול מקומיות לתיירים

פתיח - פוקצות טריות עם מבחר מטבלים
קרפצ'יו דג ים
טרטר דג ים תיכוני
טונה צרובה
סלט עגבניות במספר מרקמים עם גבינת בוראטה טרייה
סלט דלעות צלויות עם המון עשבי תיבול
פילה דג ים מאודה
סלט חם של אורז ציבעוני וירקות.
פילה דג ים אפוי עם עגבניות וצ'ילי טרי
סלט עדשים חם עם חציל קלוי וטחינה
טירמיסו
קרמבל שיזיפים עם גלידת ווניל ליד

תפריטים נוספים:

תפריט מס' 1

תפריט מס' 2

תפריט מס' 3

תפריט מס' 4

 

שתף: