| Culinary Academy | האקדמיה הקולינרית
חזרה

שף אוריאל אשרוב

״סבתא יעל שבמידה מסוימת גידלה וחינכה אותי, היא זו שהאכילה אותי וחרטה בי תנועות של מטבח. אני מתגעגע לעצות שלה, לטעמים והריחות שיצאו מסיריה״... 

כך מתאר אוריאל אשרוב את ההשראה לבשל ולהאכיל, שקיבל בילדותו בבית סבתו.

את הניסיון המעשי צבר אוריאל במגוון מסעדות כגון: ל׳אנטריקוט (זיו רובין), 2C (ארתור בילדר), חדר האוכל (עומר מילר), קלארו ( רן שמואלי), קייטרינג שמואלי, פאסטל (הלל תווקולי) ועוד..

באקדמיה לקולינריה של בולטהאופ עורך אוריאל ארוחות המורכבות מחומרי גלם מקומיים וטריים בהשראת המטבח הקלאסי וטכניקות בישול מתקדמות.

מתוך חיבור לאדמה ולים, יוצר אוריאל חוויה מקומית ים- תיכונית מרגשת של טעמים וריחות.

שתף:

סדנת פליאו

17.10.18
יום רביעי
בשעה 18.30
400 ש"ח

סדנת פליאו

אושר אידלמן מציע שילוב יוצא דופן של שף, דיאטן וטכנולוג מזון – הוא מבשל מטבח אקלקטי של מספר סגנונות ששואב מהמטבח המזרח-תיכוני, האסייתי והאירופאי הקלאסי, ועושה להם אדפטציה בריאה. המוטו של אידלמן הוא "לרפא" את המטבח כמה שיותר ועדיין לשמור על אוכל טעים, מתובל כמו שצריך, עם תשומת לב לפרטים ושימוש בחומרי גלם איכותיים. כשף הוא חובב טעמים חזקים, שילוב צבעים ומרקמים ושימוש בתבלינים ועשבי תיבול מכל הסוגים, כאשר האינטגרציה בין בישול עילי לקונספט הבריא, יוצרת מטבח איכותי, צבעוני ומרגש שלא מפסיק להפתיע.

והפעם אושר מגיע להכיר לנו את הפליאו!!!

מה בתפריט?

  • סלט חזה ברווז: שומר, תפוחים וגרגיר נחלים
  • עופיון ממולא כבדי עוף וצנובר עם קראסט מרווה ותפוזים, רוטב זיתים שחורים
  • סינייה טלה, כרובית וחצילים 
  • פקעות ובטטות צבעוניות בטאבון   
  • ראגו ברווז ביין לבן, עגבניות שרי צלויות וזוקיני נודלס
  • סשימי ניסואז טונה אדומה
  • ממרח עלי גפן, מוחאמרה פלפלים, באבאגנוש חצילים    
  • קורנדביף בקר ורוטב גריבש
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

ארוחת בשרים

23.10.18
יום שלישי
בשעה 20:00
350 ש"ח

תאוות בשרים... 

השף אבנר לסקין מגיע לאקדמיה לקולינריה של בולטהאופ כדי להעניק לנו חוויה קולינרית ברמה אחרת!

הארוחה מורכבת ממנות בשריות, בטכניקות בישול מגוונות ועשירות בטעמים נפלאים, יין טוב ואווירה בלתי נשכחת.

בואו ליהנות מארוחה ברמה אחרת (:

 

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

סדנת קובה וממולאים

18.10.18
יום חמישי
בשעה 18:30
400 ש"ח

בשנים האחרונות המטבח הערבי התחיל להיכנס בצורה מסיבית לסצנה הקולינרית העכשווית בישראל לאור העובדה שהוא מושתת על חומרי גלם מקומיים וטריים.                                                                                          
זוכת מאסטר שף, ד"ר נוף עתאמנה אסמעיל, תכיר לנו מנות מתוך המטבח הערבי תוך הענקת טוויסט מודרני הן בהגשה והן בדרך ההכנה של המאכלים.
מטרת הסדנה שייצרנו עבורכם היא להכיר ולטעום טכניקות הכנה של קובה וממולאים מהעולם הערבי. 

המתכונים נבחרו בקפידה ומיועדים לכל מי ששואף להכינם במטבח הביתי.

הסדנה הינה סדנה מעשית שבה המשתתפים יבשלו חלק מן המנות.

המנות שיוכנו בסדנה:

  • עלי גפן ממולאים באורז ועשבים
  • חצילים ממולאים בבורגול ואגוזים ברוטב פלפלים וסומאק
  • בצל ממולא בפריקה ובשר ברוטב סלק
  • קובה נאבולסיה מטוגנת במילוי בשר טחון וצנוברים
  • קובנייה מוגשת עם סלט עשבים ורכז רימונים
  • קובה מתוקה במילוי מרציפן שקדים ואגוזים
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

ארוחה איטלקית

10.10.18
יום רביעי
בשעה 19:00
350 ש"ח

חגיגה איטלקית 

השף מסימיליאנו די מתאו מגיע לאקדמיה לקולינריה של בולטהאופ להעניק לכם חוויה קולינארית מלאה בטעמים וריחות אותנטיים שיגרמו לכם להרגיש בארץ המגף.

מסימיליאנו גדל באיטליה שם למד את רזי המטבח מאמו וסבתו.

אהבתו הגדולה הינה לאוכל בכלל ולמטבח האיטלקי בפרט ושאיפתו להביא לחך הישראלי את הטעמים האהובים והמיסתורים מלב איטליה.

מסימיליאנו זוכה מאסטר שף בשנת 2015 אשר סחף אחריו קהל מעריצים בזכות כישרונו וקסמו האישי.

 

ומה בתפריט...

  • פוקאצ'ה עם ירקות העונה
  • רביולי במילוי גבינת ריקוטה וגראנה פדאנו ברוטב חמאה, זעפרן וטבעות אספרגוס
  • ריזוטו אגסים ביין לבן מוגז וגבימת מסקרפונה
  • גיטרה פוטה נסקה, פסטה דקה ברוטב עגבניות פיקנטי, זיתים שחורים, אנשובי, שום ופלפל חריף
  • ולקינוח אגסים מבושלים ביין אדום וזביונה
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
חזרה

שף בני בז'ה

השף בני בז'ה התחיל את דרכו במטבח כשוטף כלים ומשם התקדם בסולם הדרגות. בין המקומות שבהם עבד ניתן למצוא את מסעדת רפאל, אמיליה בראסרי,סו שף באקדמיה של בולטאהופ, סו-שף של אסף זילברשטיין, שף במסעדת היווניה וכיום שף רשת יאמן והבעלים של קייטרינג "beja" וכעת הוא חוזר כשף לאקדמיה לקולינריה של בולטהאופ.

"אני מאמין במטבח שמח וצבעוני! אצלי במסעדה המטבח תמיד באוויר,כל סרוויס חגיגה חדשה,אוכל צריך לבוא ממקום של אושר לא כאב..." 

שתף:

ארוחה יוונית

השף בני בז'ה
27.09.18
יום חמישי
בשעה 20:00
350 ש"ח

ארוחה יוונית 

 

אני אומנם לא יווני אבל זה מה שאני מכיר מהבית, בתור ילד פעם בשבועיים ההורים שלי היו פותחים שולחן מהמטבח עד המרפסת עם נגן בוזוקי, אוזו שנשפך כמו מים, צלחות מתנפצות ומזות! שולחן עמוס במזות! אמא שלי הייתה מפוצצת את השולחן באין סוף צלחות קטנות, אין סוף טעמים וריחות והטברנה המשיכה הבוקר.

 

עכשיו אני חוזר לבולטהאופ למקום שתקופה ארוכה היה לי בית שני לשחזר לכם את הלילות היוונים מבית הורי יחד עם עוד המון טעמים שאספתי בדרך, יהיה שמח, יהיה שיכור ויהיה טעים!

 

יאמאס! 

 

ומה בתפריט:

 

עלי גפן ברוטב יוגורט חם

סיגר לוקוס

סופלקי מוסר ים על מיני פיטה יוונית

בורקס פולנטה עם ביצה עלומה

קונפי שאלוט בגלייז תמרינדי

מוסקה של דג ים תיכוני

מאפה אלף האלים-עלה פילו,פטה,דבש

סלקים צבעוניים במלח על לבנה

ציזיקי קישואים קר

סקורלידה-ממרח תפוח אדמה,שקדים ושום

טרטר אינטיאס

קרפצ'יו דג ים

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
חזרה

שף אריק ברגר

שף אריק ברגר

יליד 1975,  בוגר The French Culinary Institute, ניו יורק, ובעל ניסיון, שנצבר במשך שנים, בניהול מטבחי מסעדות.

התמחה ב-Culinary Institute of America ובמסעדות שף בארה”ב.

בתחילת דרכו עבד במסעדות Le Pavillon des Muettes ו-La Tour D’argent  בפריז, בנוסף עובד שנים רבות כיועץ קולינרי מוביל.

התמחותו העיקרית בתחום המסעדנות,  בכל שלבי התיכנון, ההקמה והתפעול.

בין לקוחותיו מסעדות מובילות ורשתות בפריסה ארצית.  

מאוד אוהב לתת לחומרי הגלם לדבר בקול רם ולכן מאוד אוהב לבשל מטבח מקומי ואת מטבחי אגן הים התיכון.

 

שתף:
חזרה

שף אושר אידלמן

אושר אידלמן מציע שילוב יוצא דופן של שף, דיאטן וטכנולוג מזון – הוא מבשל מטבח אקלקטי של מספר סגנונות ששואב מהמטבח המזרח-תיכוני, האסייתי והאירופאי הקלאסי, ועושה להם אדפטציה בריאה. המוטו של אידלמן הוא "לרפא" את המטבח כמה שיותר ועדיין לשמור על אוכל טעים, מתובל כמו שצריך, עם תשומת לב לפרטים ושימוש בחומרי גלם איכותיים. כשף הוא חובב טעמים חזקים, שילוב צבעים ומרקמים ושימוש בתבלינים ועשבי תיבול מכל הסוגים, כאשר האינטגרציה בין בישול עילי לקונספט הבריא, יוצרת מטבח איכותי, צבעוני ומרגש שלא מפסיק להפתיע.
אידלמן למד בישול במלבורן, אוסטרליה ועבד כעשור במסעדות שף ידועות, כשהוא מתמחה ברטבים, שרקוטרי, דגים ובניית תפריטים. כשהתגורר באוסטרליה נחשף לסגנונות בישול שונים ולמטבחים האקזוטיים של מהגרי היבשת. במשך שנות לימודי התזונה ומדעי המזון בארץ הקפיד לנסוע כל קיץ לסטאז'ים בדרום מערב צרפת וצפון ספרד על מנת לשמור על חדות קולינרית ושיפור תמידי. כשף בעל 14 שנות ותק במקצוע, הוא מאמין שבישול בריא אינו משעמם או דיאטטי בהכרח, אלא מזין ומושחת במידה – הסוד כאן טמון בטכניקה ובתשומת לב לפרטים.
תוכלו למצוא את אושר גם אצלכם בבית, על מסך הטלוויזיה, שם הוא מככב בשתי תוכניות בישול בערוץ עשר ובערוץ האוכל FOODY: "שני גברים ומקרר" יחד עם אודי ברקן ו-"מתכון מנצח" עם בלוגרי האוכל המובילים בישראל.
שתף:
חזרה

שף מסימיליאנו די מתאו

מסימיליאנו די מתאו זוכה מאסטר שף בשנת 2015 אשר סחף אחריו קהל מעריצים בזכות כישרונו וקסמו האישי

מזמין אתכם לחוויה קולינארית מלאה בטעמים וריחות אותנטיים שיגרמו לכם להרגיש בארץ המגף.

מסימיליאנו גדל באיטליה שם למד את רזי המטבח מאמו וסבתו,אהבתו הגדולה של מסימיליאנו הינה לאוכל בכלל ולמטבח האיטלקי בפרט ושאיפתו להביא לחך הישראלי את הטעמים האהובים והמיסתורים מלב איטליה.

שתף:

Pages