| Culinary Academy | האקדמיה הקולינרית

שבועות עם גיל חן

14.05.18
יום שני
בשעה 18.30
400

שבועות עם גיל חן

סדנה חגיגית עם השף גיל חן לקראת שבועות.

בסדנה נכין:
נלמד להכין פסטה טרייה
סלט פסטה ירקות אדמה שמן זית ושום
לזניה גבינות זעתר
טארט ירקות ירוקים וגבינה כחולה
קישואים בלאדי על לאבנה וסומק
ולקינוח טארטאטן אגסים וג'יבנה
ומילפויי מסקרפונה ותותים  צלויים

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
סדנת מתוקים בלבן

סדנת מתוקים בלבן

16.05.18
יום רביעי
בשעה 18.30
350

שף קונדיטור אלון שבו נכין יחד את המתוקים (וגם המלוחים) שיעשו לכם את החג.

מה נכין?

עוגת הגבינה המושלמת
בצק פריך-שקדים, מלית גבינת מסקרפונה ווניל, ציפוי שמנת חמצמצה
x
טארט לימון ודיסקיות שוקולד
בצק פריך, קרם לימון, מכוסה דיסקיות שוקולד
x
טירמיסו קלאסי
בישקוטי שנכין בעצמנו, קרם מסקרפונה, קפה
x
מקלות גבינה
בצק עלים וגבינות מלוחות

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

מצרכים:

כתף טלה (לבקש מהקצב להוריד את המטקה)
5 עגבניות אדומות
5 בצלים חתוכים גס
4 שיני שום
2 פלפל חריף
ענף זעתר טרי / מרווה
שמן זית
מלח ופלפל
שלוק יין רוזה
2 עלי דפנה


הוראות הכנה:

בסיר רחב ״סוגרים״ את הכתף עד קבלת צבע זהוב ויפה. מוציאים מהסיר.
באותו סיר מטגנים את הבצל, השום והפלפל החריף עד שקיפות ומוציאים.
באותו סיר מטגנים עגבניות וזעתר ביחד. מוסיפים את היין ועלי הדפנה.
ממתינים מספר דקות עד שהאלכוהול מתאדה ומוסיפים את הבצל והכתף לאותו סיר.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, סוגרים בנייר אפייה ומכסה.
מכניסים לתנור שחומם מראש (170 מעלות צלזיוס) למשך 3 שעות.
חצי שעה אחרונה ללא מכסה.

בתאבון!

שתף:
X

אנו מזמינים
אתכם להרשם ולהיות

חברי האקדמיה

האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ מזמינה אתכם להצטרף למועדון החברים שלה וליהנות מעדכונים וחדשות, כולל הניוזלטר שלנו, מתכוני שף ייחודיים ופרויקטים מיוחדים.

​ההצטרפות למועדון היא בחינם,

מלאו את הפרטים שלכם כולל תאריך הלידה ותיהנו!

השפים זיו מנשה ואמרי בריל ארוחת חמישי באקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

ארוחת ערב

עם השפים זיו מנשה ואמרי בריל
28.05.18
יום שני
בשעה 19.00
300

זיו מנשה - בוגר ה French Culinary Institute במנהטן, ניו-יורק. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות בעולם, ביניהם  eleven Madison park  הנבחרה השנה למסעדה הטובה בעולם ובעלת שלושה כוכבי מישלן והשתלמויות במסעדות מכוכבות נוספות באירופה. בשנים האחרונות כיהן כשף בפועל של מסעדת הקיטשן מרקט
.
אמרי בריל – בוגר ה  Cordon Bleuבלונדון. עבד במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן מהמובילות באירופה ובעולם, ביניהןHibiscus  בלונדון, והשתלמויות במסעדות מכוכבות נוספות באירופה. בשנים האחרונות כיהן כשף בפועל של מסעדת משייה.
לאחר שנים של עבודה במסעדות מובילות ונחשבות בארץ ובעולם, נפגשנו והחלטנו להקים את 5 – חוויות אוכל מרגשות ויוצאות דופן מחוץ לכותלי מסעדות.       

5 היא הזמנה לאתגר את החך והדמיון, 5 היא חוויה, המבוססת על שילוב של בחירת חומרי גלם מעולים, קולינריה אקלקטית של סגנונות וטעמים, יצירתיות, חדשנות ושירות מוקפד, מדויק ומותאם לצרכים.
אנו מביאים לצלחת את כל האהבה שלנו לארח, את כל הידע והתשוקה שלנו לבישול יוצא דופן ואת כל חמשת החושים.

על הארוחה:
ארוחת טעימות אישית כאשר המטרה היא להעניק לאורחים חוויה של ארוחה כמו במסעדות הטובות בעולם, ארוחה המשלבת את כל החושים ומאתגרת את החך והדמיון, בעצם הצצה לעולם היצירה הקולינרי והאישי שלנו. חומרי הגלם בארוחה הם על טהרת תוצרת מקומית ועונתית.

ארוחה בת 6 מנות הכוללת פתיח פינגר פוד, פתיח אישי, מנה ראשונה, מרענן חך, עיקרית וקינוח. בנוסף יוגשו 2 סוגי לחמי מחמצת עבודת יד עם 2 מטבלים.

הארוחה הינה פרונטלית וחוויתית, ומלווה בהסברים שלנו השפים לאורך הארוחה.

לפני הגשת מרענן החך אנו נערוך הדגמה פרונטלית עם חנקן נוזלי ונדגים כיצד מכינים גרניטה מהירה.

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
אירועים עסקיים וחגיגות פרטיות באקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

אירועים עסקיים וחגיגות פרטיות באקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ מזמינה אתכם להתארח, לפתוח שולחן, לגעת, לטעום ולחוות. המטבח המאובזר שלנו והצוות המקצועי מציעים מסגרת מעוררת תיאבון לציון אירועים פרטיים בסגנון בוטיק – מסיבת הפתעה, יום נישואין, אירוע עסקי או פשוט חגיגה אינטימית עם חברים, בני משפחה וקולגות. מטבח האקדמיה כשר ומעוצב לאירוח באווירה נינוחה ואלגנטית. בכל האירועים שלנו מוגשים בנדיבות אוכל ומשקאות, וניתן לבחור בין כמה מתכונות אירוח:
 

אירוע במתכונת "קרב סכינים" – סדנת בישול פעילה המערבת תחרות בין קבוצות.  אירוע "קרב סכינים" הוא הזדמנות לצאת להפסקה משגרת העבודה וליהנות מכמה שעות של אקשן וטעם. אופי האירוע מתאים לכל מי שאוהב את המטבח וגם לאלו שמתבוננים מן הצד ונהנים מכוס יין טובה.
 

שולחן ערוך לארוחה – אוספים חברים, שותפים או בני משפחה ובאים לבלות בארוחה טובה באקדמיה הקולינרית של בולטהאופ. אנחנו מציעים את כל מה שאתם אוהבים במסעדה: אוכל משובח, יינות מובחרים, מלצרים ואווירת מותרות. הארוחה תוכן על ידי שף מול עיניכם בהתאם לתפריט שייבחר מראש על ידיכם ועם ייעוץ שלנו וייקבע בדיוק על פי הרצונות והחשקים שלכם.
 

סדנה פרונטלית – בואו לשלב בין התשוקה לאוכל לבין התשוקה ללמוד ולשכלל את כישורי הטבחות שלכם. השף שלנו יבשל, ידגים, יספר ויסביר ואתם תטעמו, תשתו יין טוב, תגלו דברים חדשים ותרחיבו את מאגר המתכונים שלכם.

סדנה מעשית – מה יותר נעים מלבשל בחברותא? בסדנאות המעשיות שלנו לומדים, מבשלים ואוכלים ביחד בליווי צמוד של שף. אתם מגיעים להתנסות, לשמוע סיפורים, לקבל טיפים וליהנות מהאוכל ומהאווירה. לבחירתכם מבחר גדול של סדנאות המתעדכן כל הזמן.

 

בראנץ' חברים – אנחנו באקדמיה דאגנו שלא תעבדו יותר מדיי קשה ולכן הרכבנו עבורכם סדנת בראנצ' עשירה שתמיד תבטא את הטאצ' האישי שלכם במטבח.

 

נוסף על סוגי האירועים שלעיל, ניתן גם לתפור אירוע, ארוחה או סדנה בהתאמה אישית לפי תקציב, מספר משתתפים וכמובן – הטעם שלכם. מטבח האקדמיה מעוצב בקפידה, עדכני ומתאפיין במיזוג בין קווים מודרניים לבין קלאסיקה ואיפוק. אירוע בחלל הפרטי והנעים של מטבח האקדמיה יענג את חובבי האסתטיקה ואת כל מי שיודע להעריך עיצוב טוב וליהנות ממנו. השילוב בין מטבח מקצועי לבין תחושת המותרות והיוקרה מדבר לחובבי הלייף סטייל ולמי שמבקש אירוע קצת אחר. הקולינריה והתשוקה להנאות הקטנות של החיים מחברות בין שלל האירועים שאנו מארחים ועורכים במטבח האקדמיה.

מטבח האקדמיה כשר בהשגחה רבנית. כל האירועים מוצעים לקבוצות פרטיות ולחברות.

עשינו לכם תאבון? אתם מוזמנים ליצור קשר. נשמח לענות על כל שאלה ולתכנן בשבילכם, בחשיבה משותפת, אירוע קולינרי שיתאים בדיוק למה שאתם אוהבים על הצלחת ולדרך שבה אתם אוהבים לארח ולהתארח.
 

קרא עוד...
האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ - אומנות הפסטה

אומנות הפסטה

30.04.18
יום שני
בשעה 18:30
400

אומנות הפסטה - ההרשמה בעיצומה!

רובנו כבר הספקנו לגדול על פסטה, הספגטי בעגבניות, הלזניה ואפילו ניוקי שכבר ניתן לקנות בסופר.

כל אלה אינם מתחילים לגרד את פני השטח מעולם ומלואו של קמחים, בצקים, קיפולים, טכניקות הכנה ואינסוף צבעים, טעמים ומרקמים של פסטה ארטיזנלית בעבודת יד.

מ"כריות" פסטה צפון איטלקיות מבצק חלמונים חלק כמשי, עד ניוקי רומאי עתיק מבצק סולת מחוספס ובאותו זמן אוורירי ומנחם וכל מה שביניהם.
בסדנה הזו נשבור כמה מוסכמות ונשלב טכניקות איטלקיות מסורתיות עם חומרי גלם וטעמים מקומיים ועונתיים.
אז בואו נקמח את שולחן העץ, נחבר אליו מרדדת, נרתיח סיר גדול של מים מומלחים, נפשיל שרוולים ונחקור את האומנות העתיקה של הכנת פסטה וניוקי בשיטות העתיקות, אך בגישה עדכנית וקלילה.

בין המנות שנכין יחד בסדנא:

  • ניוקי אלה רומאנה- כופתאות סולת אפויות על וואלוטה אפונה טרייה ומסקרפונה
  • אניולוטי עשבי חורף וריקוטה פרסקה- בר בלאן זעתר טרי
  • מנדילי די סטה- "מטפחות פסטה" מונחות על ביצה עלומה, קרם דלעת ולקט פטריות צרובות
  • ניוקי תפוח אדמה טרי- עם קרעים של בר ים שלם במלח, חמאה חומה, מרווה ואפונה טרייה
  • "מילפיי" מדפי פסטה עדינים ופריכים- פטיסייר הדרים אוורירי

*סדנה זאת הינה מעשית

 

צילום: דן לב

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

סלט פפאיה (4 מנות)

מה צריך?

1 יח׳ פפאיה ירוק
מיץ מ 4 ליים /לימון
חופן כוסברה קצוצה
1 כפית מלח אטלנטי
6 כפות סוכר דקלים/סוכר קוקוס
1 יח׳ צ׳ילי טרי אדום חתוך לרצועות
5 שיני שום
100 גר׳ בוטנים
100 גר שעועית ירוקה חתוכה,חתוכה לרצועות 3 ס״מ
100 גרם עגבניות שרי,חתוכות לחצי

אופן ההכנה:

קולים את הבוטנים בתנור לכ 20 דק בחום של 170 מעלות
ומקלפים את הבוטנים מהקליפה.חלק מהבוטנים משאירים שלמים
וחלק קוצצים גס בסכין.
מקלפים את הפפאיה וחותכים אותה למנדולינה את קולפן ג׳וליינים.
בעלי ומכתש או בקערה,כותשים בהדרגה לפי הסדר:שיני שום וצ׳ילי,סוכר,בוטנים שלמים
שעועית ירוקה ועגבניות שרי.
מוסיפים את המלח אטלנטי ומיץ הליים ומערבבים תוך כדי כתישה.
מערבבים פנימה את רצועות הפפאיה וכותשים היטב כדי שהרוטב יחדור לפפאיה.
מוסיפים מעל בוטנים קצוצים.


 

שתף:

ארוחות סופרפוד ב18 דקות

שף ליב עזריה ורינת צדוק
בשעה
350

ארוחות סופר פוד ב-18 דקות עם ליבנת עזריה ורינת צדוק

איך לשלב ארוחות מזינות, בריאות ויפות בלי לבלות שעות במטבח?!

סדנא שנולדה מהאתגר האישי שלנו ומהנסיון לשלב אורח חיים בריא בתוך שגרת יום עמוסה ולחוצה.

סדנא שמורכבת מחומרי גלם טריים, עונתיים ומקומיים. 

מנות שמשלבות צירופי מזון מנצחים 

מנות מושקעות ויפות בזמן הכנה של עד 18 דק׳.

מנות שממש תרצו לצלם ולהשוויץ לאורחים!

 

קצת עלינו:

ליב עזריה -מומחית לתזונה טבעית ולירידה במשקל, שפית קינוחי raw ומנחת סדנאות בריאות גורמה .

רינת צדוק - שפית, קונדיטורית ומפתחת מתכונים ומוצרי לייף סטייל עם תשוקה ענקית למטבח הבריא.

 

 

מה נכין:

  • שוט מרק קטן להתחלה
  • טאקו קולורבי במילוי ירקות אבוקדו ועשבים-מעשי
  • ריזוטו של שיבולת שועל עם פטריות 
  • סלט עלים מרעננים עם הדרים
  • פירה שורשים וערמונים- שומרים מקורמלים
  • מסבחה עדשים שחורות קטנות וקרקרים-מעשי
  • מנגולד ממולא בפריקי

 

מתוקים:

  • קרם שוקולד תפוז 
  • גלידת חורפית עם מי ורדים תותים ופירות אדומים

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

 

פילה לוקוס ירקות סתיו ברוטב עגבניות:

פילה לוקוס טרי

שום פרוס

3 עלי מרווה

שעועית ירוקה רחבה

שעועית ירוקה

ברוקולי

פלפל חריף פרוס

פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

עגבניות אדומות בשלות חתוכות גס( עם הגבעול הירוק)

שום פרוס

3 עלי מרווה

שמן זית

מלח ופלפל.

בסיר רחב מכסים את תחתית הסיר בשמן זית לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ושאר המצרכים לאש נמוכה למשך שעה, לאחר מכן מסננים במסננת דקה.

לירוקים:

מרתיחים מים חמים עם מעט מלח מכניסים את השעועיות למשך 4 דק לאחר מכן מסננים.( משאירים אתת המים החמים)
לאחר מכן מכני ים את הברוקולי ל3 דק מעבירים למי קרח את כל הירוקים.
בסיר רחב מטגנים קלות את השום והפלפל מוסיפים את הרוטב ואת הדג לאחר 4 דק מוסיפים את הירוקים והפטרוזיליה מתבלים לפי הצורך.
בתאבון

 

שתף:

Pages