| Culinary Academy | האקדמיה הקולינרית

ארוחה יוונית

השף בני בז'ה
06.09.18
יום חמישי
בשעה 20:00
350 ש"ח

ארוחה יוונית 

 

אני אומנם לא יווני אבל זה מה שאני מכיר מהבית, בתור ילד פעם בשבועיים ההורים שלי היו פותחים שולחן מהמטבח עד המרפסת עם נגן בוזוקי, אוזו שנשפך כמו מים, צלחות מתנפצות ומזות! שולחן עמוס במזות! אמא שלי הייתה מפוצצת את השולחן באין סוף צלחות קטנות, אין סוף טעמים וריחות והטברנה המשיכה הבוקר.

 

עכשיו אני חוזר לבולטהאופ למקום שתקופה ארוכה היה לי בית שני לשחזר לכם את הלילות היוונים מבית הורי יחד עם עוד המון טעמים שאספתי בדרך, יהיה שמח, יהיה שיכור ויהיה טעים!

 

יאמאס! 

 

ומה בתפריט:

 

עלי גפן ברוטב יוגורט חם

סיגר לוקוס

סופלקי מוסר ים על מיני פיטה יוונית

בורקס פולנטה עם ביצה עלומה

קונפי שאלוט בגלייז תמרינדי

מוסקה של דג ים תיכוני

מאפה אלף האלים-עלה פילו,פטה,דבש

סלקים צבעוניים במלח על לבנה

ציזיקי קישואים קר

סקורלידה-ממרח תפוח אדמה,שקדים ושום

טרטר אינטיאס

קרפצ'יו דג ים

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

יום בפריז

26.08.18
יום ראשון
בשעה 18:30
350 ש"ח

סדנת יום בפריז

שף קונדיטור אלון שבו יצא לסיור השנתי שלו בפריז, וחזר מצויד במתכונים וטעמים חדשים בהשראת קונדיטוריות העילית בעיר הכי מתוקה בעולם.

הקינוחים:

טארט מנגו - פסיפלורה, עם שברי מרנג וקישוטי שוקולד

פחזניות פטל ווניל במילוי קציפת וניל

עוגת מוס שוקולד ונוגט - בסיס קראנצ'י אגוזי לוז, מוס שוקולד ואגוזי לוז וגלסאז' שוקולד מבריק

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
חזרה

שף אריק ברגר

שף אריק ברגר

יליד 1975,  בוגר The French Culinary Institute, ניו יורק, ובעל ניסיון, שנצבר במשך שנים, בניהול מטבחי מסעדות.

התמחה ב-Culinary Institute of America ובמסעדות שף בארה”ב.

בתחילת דרכו עבד במסעדות Le Pavillon des Muettes ו-La Tour D’argent  בפריז, בנוסף עובד שנים רבות כיועץ קולינרי מוביל.

התמחותו העיקרית בתחום המסעדנות,  בכל שלבי התיכנון, ההקמה והתפעול.

בין לקוחותיו מסעדות מובילות ורשתות בפריסה ארצית.  

מאוד אוהב לתת לחומרי הגלם לדבר בקול רם ולכן מאוד אוהב לבשל מטבח מקומי ואת מטבחי אגן הים התיכון.

 

שתף:

סדנת המטבח הספרדי

28.08.18
יום שלישי
בשעה 18:30
400 ש"ח

המטבח הספרדי

שנים רבות שהמטבח הספרדי שולט בסצנת הקולינריה העולמית, המתכונים הספרדיים מחלחלים בעקביות מתפריטי ומטבחי המסעדות המובילות ברחבי העולם אל תוך המטבחים הביתיים ותרבות הפנאי של הפודיז ושל כלל אוהבי האוכל והאירוח ברחבי העולם.

השף עידו זרמי, חולק את אהבתו ותשוקתו לאוכל המסעיר של ספרד ומנחה מפגש קולינרי שמח, צבעוני, רב טעמים וריחות, העוסק באחד מהמטבחים הרבגוניים והמרתקים בעולם - המטבח הספרדי.

כמיטב המסורת הספרדית, בעיקר נבלה יחדיו בטעימת שילובי טעמים מרגשים, הבאים לידי ביטוי באופן אלגנטי ומעורר תאבון.

 

קבלת פנים / קוקטייל

סנגרייה לבנה קיצית

מבחר טאפאס קליל

ראשונות

סלמורוחו עגבניות שרי

קוקה ("הפוקצ'ה" הספרדית) עם ירקות צלויים

פילה דניס בסגנון קאדיז, מבושל ברוטב עגבניות קליל, עם תרד, בצל ופלפלים

עיקריות

אלבונדיגס טלה ונענע ברוטב שקדים וזעפרן

פאייה וולנסיאנית של צ'וריסו, עוף וירקות

מתוקים

טוסיניו די סיאלו (פלאן ביצים וסוכר)

סלט פירות קייצי עם סירופ לואיזה וג'ינג'ר

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

המטבח התאילנדי 2.0

23.07.18
יום שני
בשעה 18:30
הסדנא הבאה:
19.08.18
יום ראשון
בשעה 18:30
400 ש"ח

המטבח התאילנדי הוא מטבח אקלקטי המושפע משכניו. את האגרול, האטריות והשימוש בווק תרם המטבח הסיני, כמוהם גם את הסויה והטופו. תבשילי קארי חריפים ומלוחים חצו את הגבול הצפוני מהמטבח הבורמזי. מנות חריפות ונועזות נדדו משבטי לאוס בצפון מזרח הממלכה, ומהמטבח המלאי וההודי בדרום הגיחו השפעות מוסלמיות ותבלינים חמים כמו כוכב אניס, ציפורן וקינמון.
בסדנת המטבח התאילנדי הראשונה, למדנו את בסיס איזון הטעמים שבין חמוץ-מתוק-מלוח וחריף והכרנו מנות רחוב המאפיינות את העיר הגדולה ומרכז המדינה- בנגקוק. בסדנת המטבח התאילנדי 2.0, נלמד כיצד לכתוש משחת קארי טרייה, להכין אטריות ביצים, ואת השימוש בירקות בוסר. במשך 3 שעות, נכין ונטעם מגוון מנות תאיות מפתיעות ונועזות, המושפעות ממטבחי האזור.
 

המנות שיוכנו בסדנה:

  • "טונג טאנג״- ׳כיסוני כסף׳, מטוגנים במילוי פרגית ועשבים
  • דג שלם מאודה ברוטב שום וצ׳ילי
  • ״סום טאם מא מואנג״- סלט מנגו בוסר
  • ״ים נו אה״- נתחי בשר צרובים בליווי רוטב פלפלים חריף
  • ״קאו סוי״- מנת אטריות ביצים בקארי עם עוף 
  • מנגו וסטיקי רייס
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

ארוחה מרחובות בנגקוק

23.08.18
יום חמישי
בשעה 20:00
350

ארוחה מרחובות בנגקוק

 

 

האקדמיה של בולטהאופ וישראל שר מזמינים אתכם לארוחה באווירת רחובותיה הצבעוניים של בנגקוק. 

לערב אחד, נשב סביב שולחן תאילנדי, ושטף של מנות תאילנדיות יוכנו לכבודכם בזו אחר זו. 

נגיש כיסונים מטוגנים לספיגת האלכוהול, מנות בשר חריפות, דגים שלמים לצד מטבלי צ׳ילי, וסלטים מרעננים מירקות ופירות בוסר. 

כל המנות יוגשו בליווי בירת סינגה תאילנדית קרה. 

הכנת הארוחה תתקיים במטבח פתוח ולעיני הסועדים.

 

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

כל אחד יכול - דגים

15.08.18
יום רביעי
בשעה 18:30
400 ש"ח

כל אחד יכול - דגים

תרשו לנו לקחת אתכם למסע שבסופו תראו שלבשל דגים בבית זה לא כל כך מסובך ובסופו של המסע מובטח שתצאו עם מתכון מנצח שתוכלו להתגאות בו בפני האורחים שלכם.

השף אבנר לסקין יתן מענה לכל השאלות הנוגעות לדגים – מהן טכניקות הבישול המתאימות לסוגי הדגים השונים, איך בוחרים דגים למנות השונות, איך לטפל בדגים חיים ועוד.

בנוסף, הוא ידגים הכנת תוספות שהכי מתאימות ליד מנות דגים מפוארות ומשלימות את הכל לכדי ארוחה חגיגית.

הסדנה הינה סדנה מעשית באופן חלקי.

בין המנות שנכין ונטעם:

  • קרפצ'יו דג ים 
  • טרטר דג ים בתיבול ים תיכוני
  • טרטר דג ים בתיבול קאריבי
  • סלמון כבוש 
  • תבשיל דג עם עגבניות צלויות
  • פילה דג ים צלוי בציפוי פריך

 

טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.

מושחת בקטנה

02.08.18
יום חמישי
בשעה 18:30
400 ש"ח
"מושחת בקטנה"
כמו כל דבר בחיים, גם באוכל צריך איזון.
בסדנה עם אושר תוכלו להיכנס לראשו של שף-דיאטן, להכין יחד איתו מנות מפתיעות טעימות להפליא, ולקחת הביתה ידע מהותי בתזונה.
 
תפריט
שקשוקה סלק וגבינה כחולה
תמרים ממולאים
ריזוטו מג'דרה
בצק פילו במילוי מנגולד
תפו"א עם גבינת חמד
דג במעטפה בסגנון תאילנדי
פילה דג על ירוקים וקרם המאירי
טרטר אינטיאס וגספאצ'ו זעפרן
נמסיס שוקולד ופרלינה צנובר
טופס הרשמה לסדנא:
* מילוי הפרטים אינו מבטיח השתתפות בסדנה ויש ליצור קשר במייל או בטלפון עם צוות האקדמיה למסירת פרטי תשלום.
חזרה

שף אושר אידלמן

אושר אידלמן מציע שילוב יוצא דופן של שף, דיאטן וטכנולוג מזון – הוא מבשל מטבח אקלקטי של מספר סגנונות ששואב מהמטבח המזרח-תיכוני, האסייתי והאירופאי הקלאסי, ועושה להם אדפטציה בריאה. המוטו של אידלמן הוא "לרפא" את המטבח כמה שיותר ועדיין לשמור על אוכל טעים, מתובל כמו שצריך, עם תשומת לב לפרטים ושימוש בחומרי גלם איכותיים. כשף הוא חובב טעמים חזקים, שילוב צבעים ומרקמים ושימוש בתבלינים ועשבי תיבול מכל הסוגים, כאשר האינטגרציה בין בישול עילי לקונספט הבריא, יוצרת מטבח איכותי, צבעוני ומרגש שלא מפסיק להפתיע.
אידלמן למד בישול במלבורן, אוסטרליה ועבד כעשור במסעדות שף ידועות, כשהוא מתמחה ברטבים, שרקוטרי, דגים ובניית תפריטים. כשהתגורר באוסטרליה נחשף לסגנונות בישול שונים ולמטבחים האקזוטיים של מהגרי היבשת. במשך שנות לימודי התזונה ומדעי המזון בארץ הקפיד לנסוע כל קיץ לסטאז'ים בדרום מערב צרפת וצפון ספרד על מנת לשמור על חדות קולינרית ושיפור תמידי. כשף בעל 14 שנות ותק במקצוע, הוא מאמין שבישול בריא אינו משעמם או דיאטטי בהכרח, אלא מזין ומושחת במידה – הסוד כאן טמון בטכניקה ובתשומת לב לפרטים.
תוכלו למצוא את אושר גם אצלכם בבית, על מסך הטלוויזיה, שם הוא מככב בשתי תוכניות בישול בערוץ עשר ובערוץ האוכל FOODY: "שני גברים ומקרר" יחד עם אודי ברקן ו-"מתכון מנצח" עם בלוגרי האוכל המובילים בישראל.
שתף:
חזרה

שף מסימיליאנו די מתאו

מסימיליאנו די מתאו זוכה מאסטר שף בשנת 2015 אשר סחף אחריו קהל מעריצים בזכות כישרונו וקסמו האישי

מזמין אתכם לחוויה קולינארית מלאה בטעמים וריחות אותנטיים שיגרמו לכם להרגיש בארץ המגף.

מסימיליאנו גדל באיטליה שם למד את רזי המטבח מאמו וסבתו,אהבתו הגדולה של מסימיליאנו הינה לאוכל בכלל ולמטבח האיטלקי בפרט ושאיפתו להביא לחך הישראלי את הטעמים האהובים והמיסתורים מלב איטליה.

שתף:

Pages